Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Mai

Descriere

Aerul tare si curat, codrii de brazi, raul Steaza, care coboara din munte si trece prin spatele pensiunii, intregesc cadrul minunat in care a fost construita Pensiunea Mai.
Specialitatile casei din bucataria traditional romaneasca te vor incanta.

Poti servi Cina a la Mai cu toate preparatele proaspete de porc completate cu branza de oaie si branza de burduf sau poti comanda o tocanita de vitel de lapte sau o ciorba de porc cu hrean insotite de o tuica de prune si vinul casei.

Va stau la dispozitie 46 locuri de cazare in camere duble, si single.
Pensiunea dispune de 2 restaurante cu o capacitate totala de 150 locuri, doua terase (200 locuri)cu o oferta foarte generosa de preparate culinare atat din bucataria traditionala romaneasca cat si din cea internationala.

Gradul de maxim confort este asigurat de sala de conferinte, sauna, piscina in aer liber, bar in aer liber, parcare in incinta.
Cadrul natural va ofera posibilitatea de a efectua zboruri cu parapanta, plimbari cu biciclete, cu caruta sau iarna cu sania trasa de cai.
Sederea la Pensiunea Mai in mod special pentru perioada de vara poate fi placut combinata si cu bai de soare si relaxare in piscina.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.