Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Rasinari, Romania

Situat in Rsinari la 15 km de Piata Unirii Carpentiere Arena ofer cazare cu teras piscin sezonier in aer liber biciclete gratuite si parcare privat gratuit Acest hotel de 4 stele pune la dispozitie un restaurant si camere cu aer conditionat si acces . . .

Rasinari, Romania

La 5 minute de intrarea in Rasinari urmand Strada Principala spre centrul localitatii Pensiunea MELANIA se situeaza pe strada Sub Costita nr 1540 care intr-un spatiu rustic va invita sa gustati din preparatele specifice zoneiPensiunea Melania s-a des . . .

Rasinari, Romania

Va stau la dispozitie 54 locuri de cazare dupa cum urmeaza Pensiunea Mai clasificata la 5 margarete 18 locuri 8 camere duble si un apartament si Cabana Mai clasificata la 3 stele care pune la dispozitie 19 camere standard 36 locuriCamerele sunt dotat . . .

Rasinari, Romania

Ne asteptam oaspetii in 42 de locuri de cazare cu posibilitate de a suplimenta pana la 70 de locuri in camere si apartamente confortabile dotate cu grup sanitar apa calda curent electric dar si lumina naturalaPeisajele care se vad dincolo de granita . . .

Rasinari, Romania

Aerul tare si curat codrii de brazi raul Steaza care coboara din munte si trece prin spatele pensiunii intregesc cadrul minunat in care a fost construita Pensiunea Mai Specialitatile casei din bucataria traditional romaneasca te vor incantaPoti servi . . .

Rasinari, Romania

DescrierePensiunea Melania se afla la 12 km de orasul Sibiu si 20 km de Statiunea PaltinisCamere Este o unitate de cazare construita recent alcatuita din 8 camere de cazare cu o capacitate totala de 17 locuri Cele 8 camere sunt dotate cu grup sanita . . .