Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere Agenție Panda Tour România

S.C. Panda Tour Company S.R.L., s-a înființat în luna februarie 2018, avînd sediul social în Iași, str. Sfântul Lazar, nr.27, et.2, of.220, tel.: +40720949119.

Este o persoana juridică română cu codul Unic de Înregistrare 38842871, avînd forma juridică de Societate Comercială cu Răspundere Limitată și își desfășoara activitatea conform legislației din România și a prevederilor actelor constitutive.

Panda Tour este o Agenție de Turism Organizatoare, care prin claritate, originalitate, promptitudine, îndrăzneală și fidelitate a ajuns la rezultate excelente, dar noi nu ne oprim aici, ci avansăm cu fiecare an.

Personalul brevetat, amabil și profesionist vă stă la dispoziție 7 zile pe săptămînă pentru a vă aduce vacanta cît mai aproape de dumneavoastră.

Prestăm următoarele servicii :

  • Organizarea turismului intern-turismului extern;
  • Cazări individuale și de grup în întreaga lume;
  • Vacanțe tematice: pachete de weekend, city breack-uri, ski, piețe de Crăciun;
  • Pachete turistice interne și externe cu transport avion și autocar, asistență turistică pe durata călătoriei și transferuri;
  • Circuite culturale și perelinaje;
  • Bilete de avion și de autocar;
  • Evenimente speciale: concerte, meciuri etc.

Căutarea în sistemul nostru de rezervări este ușor de accesat și vă va oferi rezultate ce conțin: variante de cazare, diferite tururi și excursii, prețuri accesibile, date de plecare, disponiblitatea în timp real a acestora, orare de plecare și acte necesare de călătorie.

Sîntem pasionați, la fel ca dumneavoastră, de vacanțe și călătorii, de aceea vă rugăm doar…

SĂ ALEGEȚI, Panda Tour.