Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirabelle Hotel

de la
885  818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2025 - 12.06.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Mirabelle Hotel 3*

Localizare: in statiunea Argassi,aproape de plaja publica cu nisip, la 4 km de orasul si portul Zakynthos, la 3 minute de statia de autobuz.

Facilitati hotel: receptie 16h, piscina exterioara, Wi-Fi in spatiile publice, biblioteca, parcare (locuri imitate), piscina exterioara, sala pentru servirea micului dejun.

Facilitati contra cost: cafe bar, prosoape piscina/plaja, echipament/ustensile pentru gatit/servit masa, biliard, sala Internet, baby sitting, servicii masaj, sauna.
Facilitati camera standard: pat matrimonial sau twin, TV, cantar, uscator de par, placa de calcat rufe, baie cu dus, facilitati cafea, fierbator de apa, balcon sau terasa.
Capacitate camera standard: 3/4 adulti sau 2 adulti +2 copii (varsa maxima implinita -11 ani)

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.