Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao

Descriere

Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao se află in apropiere de Plaja Bang Tao și pune la dispoziție biciclete gratuite, o piscină in aer liber, o grădină și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă o terasă și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Proprietatea are room-service, o recepție deschisă nonstop și servicii de schimb valutar. La acest hotel, camerele sunt echipate cu birou. Fiecare cameră este echipată cu o cutie de valori, iar unele camere speciale includ un balcon. Camerele includ un frigider.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet, american sau vegetarian. Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, englezească și frantuzească. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane. In Plaja Bang Tao și in imprejurimi, oaspeții cazați la Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao pot desfășura diverse activități, printre care ciclism.

Acest hotel se află la 8,4 km de Wat Prathong și la 8,7 km de Monumentul celor Două Eroine. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Phuket, situat la 18 km de Hilton Garden Inn Phuket Bang Tao.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.

Locatie