Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DEEVANA PATONG RESORT AND SPA

de la
2102  2098 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere hotel: un hotel situat in imediata apropiere a strazii Bangla Road, centrul distractiei din Patong, dar in acelasi timp o oaza de relaxare cu gradini tropicale pentru cei in cautarea unei vacante linistite.



Localizare: Hotelul Deevana Patong Resort & Spa este localizat in partea de sud vest a insulei Phuket, la 800 m de plaja Patong, principala plaja a insulei, la 40 km de aeroport, intr-o zona animata cu magazine, restaurante, baruri etc.


Camere: 235 camere decorate in stil thailandez modern cu: balcon cu vedere la gradina, Wi-fi (gratuit), TV cu canale prin satelit, aer conditionat, frigider, seif, baie spatioasa cu dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea, telefon, 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin. Camerele superior au o suprafata de 27 mp si au vedere spre gradina


Facilitati : 2 piscine in aer liber (pentru aduti si copii), jacuzzi, 2 restaurante, bar la piscina, Wi-fi gratuit, sala de conferinte, parcare, aer conditionat. Restaurantul Dalah serveste mic dejun tip bufet precum si o gama variata de mancaruri specific thailandeze si internationale.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.