Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avenue Hotel Dubai

de la
1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.09.2024 - 03.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: situat central, la aprox. 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Al Rigga, la 1.4 km de Shopping Mall Deira City Center si la 2.3 km de Dubai Creek Golf & Yachtclub.

Facilități hotel: restaurant (bufet si a la carte), terasa, bar, piscina exterioara, sala de fitness, spectacol de divertisment seara, club de noapte/DJ, Karaoke, camera de bagaje, seif.

Facilități contra cost: biliard, darts, seri cu cina tematica, spalatorie.

Facilități cameră dublă: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus sau cada), TV, aer conditional, internet Wi-Fi.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.