Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Malia Holidays Hotel

de la
637 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Malia Holidays se află la aproximativ 600 m de plaja orasului Malia din Creta si este inconjurat de o grădină luxuriantă. Proprietatea oferă o piscină mare de formă neregulată cu terasă la soare. Oaspetii pot savura băuturi, gustări si cocteiluri la barul de langă piscină.

Toate camerele și suitele au pardoseală din piatră, aer condiționat și minifrigider. Acestea oferă balcon cu vedere la peisajul din jur. Unele unităti de cazare au, in plus, zonă de relaxare.

Oaspetii Hotelului Malia Holidays pot incepe ziua cu un bufet de mic dejun englezesc imbogătit cu arome cretane traditionale. La numai cativa pasi puteti găsi mai multe baruri, taverne si magazine.

Optiunile de divertisment includ mese de biliard si un TV mare cu canale prin satelit in zona de lounge, langă semineu. Receptia este deschisă nonstop, iar accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Hotelul Malia Holidays se află la 32 km de Aeroportul International Nikos Kazantzakis si la 35 km de portul Heraklion. In apropiere este disponibilă o parcare gratuită.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.