Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Nireas se află la doar 400 de metri de plaja Agioi Apostoloi si oferă o atmosferă prietenoasă si relaxată, precum si zone fermecătoare in aer liber situate in apropierea restaurantelor si magazinelor din suburbia Kato Daratso.

Studiourile si apartamentele Hotelului Nireas sunt bine dotate si pun la dispozitie o zonă de dormit confortabilă si bucătărie complet utilată. Balconul spatios oferă vedere la piscină, la mare sau la Daratso, fiind locul ideal pentru a vă relaxa in timp ce cititi o carte sau savurati o cafea.

Hotelul Nireas este inconjurat de grădini luxuriante. Puteti să vă relaxati sau să faceti o baie in piscina in aer liber situată in centrul complexului. Oaspetii mai activi pot juca tenis sau pot face o scurtă plimbare pană la plaja amenajată unde pot practica sporturi nautice.

Chania se află la doar 4 km de Hotelul Nireas si reprezintă o destinatie excelentă pentru o excursie de o zi sau pentru o seară in oras. Hotelul Nireas se află in apropierea statiei autobuzului public si oferă parcare privată gratuită pentru oaspetii sositi cu masina. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi la receptie, la piscină si in zona de bar.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie