Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amalia Apartments and Studios


Descriere

Amplasare

Complexul de apartamente este in Bali.

Dotări

Complexul de apartamente oferă diverse facilități pentru a le asigura clienților o ședere confortabilă. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Camerele dispun de o chicinetă, un frigider și un seif.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale complexului. Piscina cu o zonă de scăldat pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau exerciții fizice regulate. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un bar stă la dispoziție.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie