Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paloma Family Club

de la
1203  1138 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Oaspeții pot sta intr-unul dintre frumoasele apartamente puse la dispoziție de acest complex liniștit, care oferă cazare confortabilă in regim all inclusive și o atmosferă minunată. De asemenea, puteți descoperi imprejurimile naturale variate ale fermecătoarei localități Bitez, situată in apropiere de centrul orașului Bodrum.

Apartamentele sunt inconjurate de o livadă luxuriantă de mandarini. La numai 5 minute se găsește golful Bitez, cunoscut ca un paradis pentru windsurfing. Vă puteți relaxa langă piscină cu băutura favorită de la bar, iar copiii se joacă in apă. De asemenea, oaspeții pot juca o partidă de biliard sau se pot plimba pe plajă, admirand Coasta de Turcoaz. Vă puteți aventura pentru a explora restul peninsulei sau pentru a vizita centrul plin de viață al orașului Bodrum.
Bucurați-vă de pacea și liniștea acestui mediu, fiind in același timp in apropierea locurilor de divertisment și a magazinelor din centrul orașului.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.