Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aelia Studios (Laganas)

Descriere

Descriere Aelia Studios: proprietate moderna, frumos intretinuta, alcatuita din 7 studiouri, inconjurat de vegetatie luxurianta.
Localizare Aelia Studios: studiourile Aelia sunt localizate la 5 minute plimbare de plaja Laganas, la 3 km de port, la 10 minute plimbare de centrul Laganas, unde se afla restaurante, magazine si baruri.
Dotari camera: Aelia Studios dispune de 7 studiouri amenajate modern, dotate cu: baie privata cu dus, wi fi gratuit, aer conditionat, TV, balcon, chicineta utilata cuplita, frigider si ceainic electric.
Facilitate Aelia Studios: piscine exterioara, terasa pentru plaja, Wifi gratuit, parcare gratuita, inchiriere biciclete si masini, gradina frumos intretinuta, depozitare bagaje. Se accepta animale de companie.


Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.