Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASOUL ZAKYNTHOS (ADULTS ONLY)

Descriere

Aluasoul Zakynthos este un hotel de 4 stele care se află pe malul mării, în Tragaki (Zakynthos), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant.

Localizare":

Aluasoul Zakynthos este un hotel  de 4 stele care se află pe malul mării, în Tragaki (Zakynthos).

Facilitati hotel:

La Aluasoul Zakynthos oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Aluasoul Zakynthos amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Aluasoul Zakynthos organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice. Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – aerobic și fitness pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. Aluasoul Zakynthos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de snorkelling și tururi cu bicicleta.

Facilitati camere:

Camerele confortabile de la Aluasoul Zakynthos au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.

Facilitati

Room Service
Bar
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Seif
Piscina exterioara
Fitness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina