Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vilele Marii sunt situate in partea de sud a statiunii Vama Veche, intr-o zona linisita, foarte aproape de plaja.

Descriere: Aceast pensiune de 4 stele are grdin si camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie privat. Camerele de la Vilele Mrii Vama Veche au dulap, zon de relaxare si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Se ofer mic dejun tip bufet. Vilele Mrii Vama Veche ofer un bar si teras.

Aceast proprietate este, de asemenea, una dintre cele mai bine cotate locatii din Vama Veche! Mangalia este la 5 km de Vilele Mrii Vama Veche, in timp ce Constanta este la 50 km distant. Cel mai apropiat aeroport romanesc este Aeroportul International Mihail Koglniceanu, la 79 km de pensiune.

Camere:
Unitatea ofera patru tipuri de camere:
- camera dubla fara balcon demisol
- camera twin demisol cu balcom
- camera dubla cu balcon
- camera dubla king cu balcon

Camerele pensiunii includ zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin cablu si baie privat cu dus si usctor de pr. Toate camerele de la Vilele Mrii Vama Veche includ aer conditionat si dulap.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie