Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRAMA DE PIATRA BIKE TOUR


Descriere

Bike and Wine Tour in Dealua Mare

La ora 10:00 ne intalnim la Crama de Piatra, unde luam cafeaua impreuna, alaturi de un croissant cald
La 10:30 incepem traseul printre viile din Dealul Mare, pe drumuri asfaltate si trafic redus. Vom strabate o portiune de drum lin, cam 4 km, dupa care urmeaza urcarea catre stanca Tohani, unde regasim portiunea Marii Sarmatice, cel mai inalt punct al traseului, de unde vom avea vedere catre tinutul intins de vii si plaiuri prahovene

Ne indreptam apoi catre Livada de meri a lui Tudor, unde vom face un scurt popas, ne hidratam cu un pahar de suc din mere bio si ne incarrcam bateriile cu un cozonac bun.
Coboram apoi printre livezi, pana la Baile Bobocului, unde vom vedea un colt de istorie in ruina, locul unde se regaseste o veche crama locala.

De aici urmam drumul de piatra, ce merge pe la poalele dealurilor, in usoara coborare care ne aduce inapoi, la punctul de plecare - la prietenii de la Crama de Piatra.

incheiem aceasta zi minunata cu degustarea a 3 vinuri si povestea lor, admirand butoaiele pline, precum si crama construita de mesterii italieni in 1910.

Punct de intalnire: Crama de Piatra, Vadu Sapat, Prahova
Dificultate traseu: usor - mediu
Distanta traseu: 20 km cu diferenta de nivel 330 m
Tarif: 250 lei (include cafea, croissant, suc de mere, cozonac, baton energizant, apa, degustare de vinuri, ghidaj, masina de asistenta)
*Persoanele sub 18 ani au 50% reducere!
Optional:
Inchiriere biciclete: 85 lei /normale sau 200 lei / electrice
Masa de pranz a la carte by chef Marius Greab
Conditii de anulare: in situatii exceptionale, vom anula gratuit cu 48 h inaintea evenimentului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.