Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si de lacul Techirgiol.
Descriere: Capacitatea vilei este de 30 de locuri in camere duble . Camerele au in dotare aer conditionat, TV si cablu tv , frigider.
Restaurant: Vila nu detine restaurant. In jurul vilei exista o multime de terase si restaurante unde se poate servi masa.
Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare.
Servicii cu plat: aer conditionat, tratament de specialitate la Baza de tratament din cadrul mnstirii 'Sfanta Maria'.
Animale de companie: Accesul cu animale de companie este interzis.

Tratament: Baza de tratament din cadrul mnstirii 'Sfanta Maria' se afl la parterul unui corp al hotelului 'Sfanta Maria', ocupand o suprafat de aproximativ 600 metrii ptrati. Ea cuprinde un cabinet medical de consultatii, dou cabinete de electroterapie, un cabinet de unde scurte si un grup sanitar.

Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodic in care predomin clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare total de 85%, nmolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de step cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gam larg de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice ( ca indicatii majore ), pe lang acestea putand fi tratate si unele boli asociate.
Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie