Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Ramada by Wyndham

Descriere

Ramada by Wyndham Targu Jiu se afla in Targu Jiu si are o gradina, un lounge comun, o terasa si un bar. Acest hotel de 4 stele ofera Wi-Fi gratuit, room-service si un serviciu de concierge.
Acest hotel pune la dispozitia oaspetilor camere cu aer conditionat, birou, ibric electric, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat si baie proprie cu bideu. Baia proprie ofera un dus, articole de toaleta gratuite si un uscator de par. La Ramada by Wyndham Targu Jiu, camerele sunt echipate cu lenjerie de pat si prosoape.
La Ramada by Wyndham Targu Jiu puteti juca tenis de masa si aveti la dispozitie inchiriere de masini.
Proprietatea pune la dispozitie parcare privata gratuita si un centru de afaceri, precum si o receptie deschisa non-stop.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.