Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPERIAL INN


Descriere

Imperial Inn localizat in Targu - Mures este locul in care luxul,stilul si eleganta se intalnesc pentru a oferi cea mai diversificata experienta.
Hotelul Imperial Inn este situat pe autostrada E60, la intrarea in Targu-Mures, la doar 7 km de Aeroportul International Transilvania. La o distanta de 6,3 km de hotel se afla Cetatea Medievala din Targu-Mures, Muzeul de Etnografie si Arta Populara si Palatul Culturii.

Hotelul dispune de 3 sali de evenimente special create pentru
petreceri, 3 sali de conferinte dotate cu cea mai buna aparatura pentru cele
mai prestigioase intalniri corporate, o sala de expozitii cu o suprafata de
peste 2500 metri patrati, o sala
de fitness si unul dintre cele mai moderne SPA-uri din zona.

Clasificat la categoria de 4 stele, hotelul sta la dispozitia turistilor cu 170 de locuri de cazare structurate in:- 20 de camere duble matrimoniale,
- 59 camere duble twin,
- 2 camere duble superior,
- 2 apartamente Regal,
- 2 apartamente Imperial.

Camerele si apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, jacuzzi sau cabina de dus, seif, internet, cablu TV, linie telefonica, minibar, avand sistem de acces pe baza de cartela.

Camera Standard Matrimoniala: are 48 metri patrati si totul a fost
gandit la cel mai mic detaliu pentru cea mai confortabila experienta hoteliera.

Camera Standard Twin: este
potrivita pentru familii avand o suprafata de 48mp. Pune la dispozitie doua paturi incapatoare si
confortabile, unul pentru parinti, iar celalalt pentru copii, fiecare avand
dimensiunea de 1,40 m / 2,00 m.

Camera Dubla Superioara:
potrivita atat pentru cei aflati intr-o calatorie de afaceri, cat si pentru
cupluri. Pune la dispozitie doua paturi incapatoare si confortabile, avand
dimensiunea de 1,40 m / 2,20 m, intr-o atmosfera calda si un decor imperial si o suprafata de 48mp.

Apartament Royal: are 80 metri patrati. Are doua camere separate, o baie cu jacuzzi si cea mai placuta si primitoare atmosfera pentru a te relaxa si odihni pe deplin.

Apartament Imperial: extrem de spatios, avand 98 metri patrati, are doua camere separate, doua bai si un decor imperial. Este potrivit pentru familii sau grupuri de prieteni, pentru cupluri, asigurand o sedere care se ridica la nivelul asteptarilor celor mai pretentiosi clienti.

Hotelul pune la dispozitie cel mai mare spa din interiorul unui hotel din Romania si poate chiar din Europa. O laguna tropicala care te descatuseaza din agitatia urbana datorita peretilor stancosi, cascadelor, grotelor si plantelor tropicale, avand 1500 metri patrati.
Turistii au la dispozitie o piscina de 26 metri lungime, 12 metri latime si 1.6-2 metri adancime. De asemenea, un bazin pentru copii, un bazin cu apa sarata si doua jacuzzi-uri situate langa semineul circular si in interiorul grotei.
De asemenea, zona spa dispune de: sauna finlandeza, aromarium, baie romana, kneipp, baie turceasca - hamam, dusuri scotiene, bazin de imersie totala dupa sauna, cabine de masaj si sali de cromoterapie si de relaxare.

Restaurant Casa Ardeleana: bucatari desavarsiti, preparate mereu proaspete, mancare delicioasa, spatiu suficient pentru evenimente in familie si personal atent cu nevoile si cerintele oaspetilor.

Cele mai prestigioase conferinte de business se desfasoara in locurile care inspira succes. Salile au toate elementele necesare pentru ca intalnirile de afaceri sa aiba cele mai bune rezultate. Spatiile sunt dotate cu cele ami moderne echipamente audio si de video-proiectie.

Dotata cu toate echipamentele necesare unor prezentari de succes, sala Imperial are o suprafata de 63 mp, 12 m lungime, 5,3 m latime si 3,5 m inaltime. Poate gazdui pana la 30 de persoane daca este aranjata sub forma de U, si pana la 60 de persoane daca este aranjata tip teatru. Potrivita pentru prezentari, intalniri mai restranse cu parteneri de business sau colegi, brainstorminguri, cursuri sau traininguri.

Sala de conferinta Regal are o suprafata totala de 110 mp, 18 m lungime, 6,15 m latime si 3,5 m inaltime. Spatiul permite ca evenimentele business desfasurate sa poata gazdui pana la 50 de persoane daca este amenajat in forma de U si pana la 90 de persoane daca este amenajata tip teatru. Potrivita pentru cursuri, traininguri, intalniri cu parteneri de business, conferinte pe diverse teme s.a.

Sala Royal este special proiectata pentru a gazdui cele mai mari evenimente corporate. Are o suprafata totala de 531 mp, 29,5 m lungime, 18 m latime si 3,5 m inaltime. Poate gazdui pana la 350 de persoane amenajata tip teatru. Potrivita pentru conferinte de anvergura mare, avand toate echipamentele necesare pentru ca acestea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Nu se permite accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.