Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Concordia

Descriere

Hotel Concordia dispune de 34 de spatii de cazare (28 camere single/duble, 2 junior suite - unul cu facilitati pentru turistii cu dizabilitati si 4 apartamente) dotate corespunzator celor 4 stele ale sale:microclimat propriu; conexiune internet;telefon;minibar;televizor;TV;cada si uscator de par in baie.receptie non stop;restaurant - capacitate de 78 de persoane;bistro - capacitate de 40 de persoane;bar de zi - capacitate de 27 de persoane;terasa - capacitate de 35 de persoane;3 sali de conferinta - capacitate totala de 140 de persoane;parcare subterana - capacitate de 14 locuri;piscina;masaj;jacuzzi;facilitati fitness;salon de infrumusetare;business corner.


Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.