Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 10 hoteluri

Sucevita, Romania

Pensiunea din cadrul complexului nostru turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatil reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-UngarEa are in componen . . .

Sucevita, Romania

Pensiunea din cadrul complexului nostru turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatul reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-UngarEa ar

Sucevita, Romania Vezi locatia pe harta

Inconjurat de paduri la 35 km de Manastirea Sucevita Complexul Turistic Bucovina ofera unitati de cazare cu TV prin satelit restaurant si spaFacilitati hotel restaurant sala de conferinte crama sala de evenimente centru Spa piscina interioara masaj s . . .

Sucevita, Romania

Daca sunteti in cautarea unei oaze de liniste lumina aer curat si recreare Complex Turistic Voievod este locatia perfectaComplexul se afla in regiunea de nord a judetului Suceava pe un versant izolat ce domina privelistea peste satul Voievodeasa comu . . .

Sucevita, Romania

Pensiunea Forest Ecvestru Park din cadrul complexului turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatul reamenajai vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-UngarEa are . . .

Sucevita, Romania

Dotari Cele 80 de locuri de cazare dispuse in 12 camere duble 14 apartamente si un apartament prezidential va ofera un inalt nivel de confort si calitate Toate camerele sunt dotate cu telefon televizor cu 8 canale MAX TV si minibar Atat camerele dubl . . .

Sucevita, Romania
Sucevita, Romania

Pensiunea Memory este amplasata intre padurile Bucovinei la 2 km de cunoscuta Manastire Sucevita Este structurata in Memory Icu o capacitate de 30 locuri dispuse in 4 apartamente o camera tripla 3 camere duble deluxe si 6 camere duble sta . . .

Sucevita, Romania

Popasul Turistic Bucovina va poate oferi variante diverse de cazare prin structura sa complexa pe care vi-o pune la dispozitie Astfel va poate oferi conditii moderne de cazare in hotelul sau de 4 rustic in cabana din barneimpodobita cu minunate trofe . . .

Sucevita, Romania

Hotel Sofia este situat in mijlocul padurii de conifere si foioase la cateva sute de metri de una dintre celebrele manastiri ale Bucovinei - Sucevita si ofera linistea si confortul necesare petrecerii unui sejur de vis Hotelul dispune de spatii de ca . . .