Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rubin


Descriere

Hotelul Rubin este situat la intrare in orasul Gura Humorului.Hotelul Rubin asigura ambianta si serviciile necesare unei vacante memorabile si al unei intalniri de afaceri reusite.

Structura:

- 15 camere cu pat matrimonial, 2 apartamente, precum si camere cu 3 paturi (din care 2 cu pat matrimonial si un pat single si una cu 3 paturi single) si 1 camera cu 4 paturi single, toate dotate individual cu bai complet echipate, tv color si cablu tv, telefon si minibar;

- restaurantul are o capacitate de minim 350 de locuri, unde se pot organiza diverse evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere si onomastici etc. ), cu un meniu traditional bucovinean, cat si la alegerea clientilor;

- sala de conferinte modern echipata cu o capacitate de 45 de locuri si sauna;

- parcare proprie (capacitate cca. 200 de autoturisme), spalatorie si calcatorie; spalatorie si vulcanizare auto (service auto complet la solicitarea clientilor).Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.