Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Aquarius Boutique Hotel

   Campulung Moldovenesc

Descriere

Amplasat intr-o zona centrala dar linistita, Aquarius boutique hotel dispune de 13 camere cu un total de 40 de locuri. Facilitati incluse in tariful de cazare: parcare pazita gratuita si seif in fiecare camera,acces internet in toate spatiile publice ale hotelului si in camere, mic dejun bufet suedez, Centrul spa are in dotare: piscina interioara incalzita, piscina exterioara (in sezonul de vara) si 4 saune (uscata, umeda, infrarosu si salina).
Aquarius boutique hotel mai pune la dispozitie: sala de fitness echipata corespunzator destinata antrenamentului, teren de minifotbal si teren de tenis. Piscina interioara, acoperita, cu o lungime de 14 m, latime 6.5 m si adancime 1.40 m Forma piscinei este rectangulara, iar temperatura apei: 27 grade Celsius.
Piscina exterioara, de form circulara, cu apa dulce, deschisa in timpul sezonului cald.
Complexul Aquarius are in dotare patru saune, astfel:
a sauna uscata, cu capacitatea maxima de 10 locuri
a sauna cu sare (salina), cu capacitatea maxima de 6 locuri
a sauna umeda, cu capacitatea maxima de 8 locuri
a sauna cu infrarosu, cu capacitatea maxima de 3 locuri


Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.