Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Slanic


Descriere

Hotel Slanic este amplasat departe de zgomotul orasului, intr-o oaza de liniste, aproape de strandul cu apa sarata de la Baia Baciului si de Complexul Turistic Baia Rosie.

Hotel Slanic, modern si cu servicii de buna calitate, ofera oaspetilor 224 locuri de cazare in camere 2 **: 66 camere double (132 locuri), 22 camere suita (2 camere double cu baia comuna total 88 locuri) si 2 apartamente 3 ***, restaurant , sala de conferinte, piscina, sauna, sala de sport (fitness ) si parcare proprie.
Restaurantul, cu o capacitate de 125 de locuri in interior si 24 pe terasa, poate organiza mese festive in cadrul sau intim si cochet, oferind servicii ireprosabile.


Hotel Slanic este locul unde te poti relaxa si unde poti beneficia de tratament complex pentru diverse afectiuni in cadrul bazei de tratament din incinta proprie, iar cotarea de 2 stele impune tarife mai mult decat atractive. Baza de tratament de la Hotel Slanic este folosita zilnic si are rezultate pe masura asteptarilor. Tehnicile de tratament prezente in baza de tratament de la Hotel Slanic sunt aplicate de cei mai buni doctori specializati in tratarea afectiunilor dumneavoastra.
Hotelul dispune de baza de tratament proprie, piscina, sauna, sala de conferinte, sala de sport (fitness), internet, bar, parcare, seif la receptie.
In baza de tratament se pot trata diverse afectiuni reumatismale, respiratorii, utilizandu-se atat procedurile clasice de recuperare cat si proceduri moderne de tratament.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.