Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baia Rosie.

Descriere

Unic ca design, Baia Roie Resort poate fi considerat un melanj intre istorie i arta, cu accente moderne i finisaje graioase.Baia Roie Resort va ofera o gama variata de servicii turistice la standarde inalte, ce impresioneaza prin calitate, atenie pentru detalii, confort i distincie.
Muntele de sare unic in lume; A doua salina subterana, ca marime, din Europa; Lacurile saline existente si amplasarea lor intr-un cadru natural deosebit; Climatul subalpin favorabil turismului in orice perioada a anului; Distana scurta faa de capitala tarii.
Toate au facut din Baia Roie Resort, un loc indragit de toata lumea!

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.