Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatia centrala a hotelului situata in interiorul centrului istoric al Sibiului, permite accesul usor la numeroasele baruri si restaurante din centrul vechi, dar este si un punct de plecare ideal pentru a explora orasul. La cativa pasi de hotel puteti vizita Piata Mare, Muzeul Brukenthal, Casa Artelor, Sala Thalia si intreg centrul istoric al Sibiului.Camerele confortabile, spatioasa si luminoase concepute pentru a face oaspetii sa se simta ca acasa, sunt complet echipate cu facilitati moderne. Va rugam sa luati in considerare ca aceasta cladire istorica, construita la sfarsitul secolului trecut, nu dispune de lift iar suitele au diferite tipologii.
Atmosfera deosebita pe care o gasiti la Levoslav House, pastreaza pe de-o parte stilul original si accentele vremurilor in care a fost construit, dar se imbina perfect in armonia confortului modern, elegant, ce confera o personalitate aparte a acestei locatii. La noi puteti descoperi un spatiu linistit si personalizat, in care indiferent daca sunteti un om de afaceri sau un turist ce poposeste in Sibiu, beneficiati de conditii excelente de confort, intimitate si relaxare.
Sala de conferinta este situata la demisol, avand o configuratie variabila in functie de necesitatile evenimentului.
Aceasta dispune de o capacitate de 20 locuri putand gazdui evenimente precum: seminarii, sedinte, traininguri, lansari de produse, etc


Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.