Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Isabella Boutique

   Sfantu Gheorghe Covasna

Descriere

Hotelul nostru este o afacere de familie, situata in doua cladiri antebelice adiacente pe care le-am renovat cu mare atentie la detalii pentru a se potrivi standardelor contemporane de confort, pastrand in acelasi timp caracterul arhitectural de epoca. Hotel nostru evoca atmosfera antebelica in timp ce peretii camerelor sunt decorati cu o colectie compusa din piese contemporane de la artisti locali. Am creat un mediu inedit dar familiar ca punct de plecare perfect pentru a explora comorile istorice si naturale ale Tinutului Secuiesc sau pentru cei care viziteaza evenimente culturale si sportive din zona.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.