Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. B The Hotel

   Sfantu Gheorghe Covasna

Descriere

B The Hotel prezinta o panoplie constand in 42 de camere cu personalitate proprie, evoluand de la un intim standard single pana la camere executive signature si suitele destinate familiilor, toate proiectate spre a satisface necesitatile oaspetilor nostrii. Restaurant cu saloane separate si intime, decorate cu pereti vii, inspirati din natura, unde serviciul a la carte este pus la dispozitia Dumneavoastra. Bar, terasa, lounge, sala de conferinte spatioasa.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.