Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. CENTRAL BOUTIQUE

Descriere

Hotelul Vila Central Boutique Satu Mare are grdin, teras, restaurant si bar in Satu Mare. Acest hotel de 4 stele ofer o receptie deschis nonstop. Hotelul are camere de familie.

Un mic dejun tip bufet este disponibil in fiecare dimineata la hotel.

Punctele de interes populare din apropierea Hotelului Vila Central Boutique Satu Mare includ Catedrala Romano-Catolic, Sinagoga de pe strada Decebal si Parcul Grdina Romei. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Satu Mare, situat la 9 km de proprietate, iar proprietatea ofer un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.