Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare: Hotelul Carpe Diem, parte din asociatia Small Luxury Hotels of the World, este situat pe coasta localitatii medievale Pyrgos, la 5 km distanta de Fira, capitala insulei Santorini, oferind una dintre cele mai frumoase vederi panoramice de pe insula. La 6 km distanta se afla aeroportul din Santorini. Este ideal pentru cupluri si honeymoon, aflati in cautare de intimitate si romantism.

Facilitati hotel: Servicii personalizate in f-ctie de cerintele fiecarui turist, SPA, piscina infinity, terasa la pisicna, bar, mic dejun servit direct in camera, Wi Fi.

Facilitati camere: apartamente cu piscina privata si sezlonguri, cu vederi panoramice minunate spre mare.
Micul dejun se serveste intre orele 08:00-13:00


Tipuri de camera:

- Junior Suite: 5 unitati, suprafata 85 mp, dormitor spatios, living, baie cu cada si dus, terasa privata cu sezlonguri si piscina, halat de baie, papuci de baie, aer condtionat, TV satelit, CD/DVD Player, telefon, internet Wi Fi, seif, mini bar, uscator de par.

- Suite: 5 unitati, suprafata 90 mp, open plan, terasa, dormitor, zona de living, zona de servire a mesei, semineu, piscina privata, halat si papuci de baie, aer conditionat, TV, CD/DVD Player,telefon, internet Wi Fi, seif, mini bar, uscator de par.


Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.