Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Canaves Oia Suites (Adults Only)

Descriere

Descriere HOTEL CANAVES OIA SUITES: Resortul Canaves Oia Suites este construit pe marginea unei stanci cu vedere la Caldera, oferind cazare de lux in suite spatioase, recent renovate, ofeirnd cele mai moderne facilitati.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL CANAVES OIA SUITES:
Hotelul este ideal situat in faimoasa Oia, oferind o vedere impresionanta asupra Marii Egee, la aproximativ 11 km de Fira si 20 km de port si la 17 km de aeroportul din Santorini.

Dotari camere:
Suitele sunt dotate cu bai private, minibar, telefon, seif, TV satelit, internet WiFi, ceainic, cafetiera, uscator de par.

Facilitati HOTEL CANAVES OIA SUITES:
Hotelul dispune de piscina cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, terasa, centru fitness, spa, masaj, centru wellness, sauna, restaurant.

Clasificare oficiala: 5*

Website: http://canaves.com/canaves-oia-suites/

Hotelul nu accepta copii cu varste sub 13 ani.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.