Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu o arhitectura deosebita, Resort David este situata pe culoarul Rucar - Bran, in Rucar, intr-o zona pitoreasca, foarte linistita la capatul Strazii Peste Vale, accesul auto facandu-se foarte usor.

Complexul este format din 2 pensiuni, una cu o capacitate de cazare de 18 camere, iar cealalta de 8 camere.
Intr-o ambianta intima aparte, cazarea se face in camere twin double (5 camere) si camere duble cu paturi matrimoniale (21 camere).
Pensiunile dispun de o parcare proprie, ce asigura un loc de stationare pentru fiecare spatiu de cazare.

Camerele au fost proiectate pentru a oferi spatii generoase, luminoase si deosebit decorate, care va intampina si va asteapta sa profitati de acest loc.
Structurilr de cazare ofera aer conditionat, grup sanitar propriu, TV LCD.

Restaurantul este deservit de o bucatarie utilata profesional si de personal calificat, restaurantul fiind unul cu circuit inchis si se adreseaza doar oaspetilor resortului.
Preparatele servite in restaurantul propriu sunt pregatite cu pricepere si suflet, cu ingrediente si produse naturiste din zona traditionala Rucar.
La alegerea finisajelor salii de restaurant, precum si a mobilierului, s-a avut in vedere faptul ca acestea sa poata oferi ambientul si confortul necesar.
De asemenea, locatia dispune de o pastravarie, bar de zi si terasa in aer liber.

Pentru grupurile care au ca scop activitati de training, team-buildinguri, intalniri de afaceri, prezentari de produs, seminarii, etc, unitatea pune la dispozitie o sala de conferinte dotata cu aparatura profesionala, cu flipchart, proiector, TV, DVD, Internet.

In cadrul resortului, oaspetii regasesc pentru petrecerea timpului liber un teren de tenis de camp, un teren de fotbal cu gazon artificial si multe altele.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.