Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Draga Maria


Descriere

La Hotelul Draga Maria turistii vor redescoperi farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinata si atmosfera calda si relaxanta a unei locatii aflate intr-una din zonele linistite ale Predealului, ferita de zgomotul obositor al orasului, dar in acelasi timp suficient de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.
Serviciile personalizate sunt concepute pentru a raspunde celor mai exigente asteptari ale oaspetilor romani sau straini care calatoresc in Predeal pentru relaxare sau pentru afaceri. La acest hotel turistii se vor bucura de confortul camerelor, de prospetimea asternuturilor si de linistea naturii, ori de cate ori vor calatori in zona Predealului


Hotelul Draga Maria ofera servicii de cazare in cele 20 spatii de cazare (cuprinzand un total de 55 de locuri de cazare) si o vila de 160mp aflata in aceeasi curte cu hotelul (formata din 3 dormitoare, living si bucatarie complet utilata).
Cele 20 de spatii de cazare ale hotelului se impart in 9 camere duble (cu si fara balcon), 4 suite (cu si fara balcon), 5 camere triple si 2 cvadruple.

VILA DRAGA MARIA
Este situata in aceeasi curte, in imediata apropiere a hotelului Draga Maria. Vila este formata din 3 dormitoare, un living si o bucatarie complet utilata. Fiecare dormitor are baie proprie, 1 pat dublu (latime 140 a 160 cm).
Vila are o capacitate de 6 persoane.
Exista, de asemenea, o terasa acoperita pentru fumatori, gratar in curte, Wi-Fi si parcare.
Se poate opta pentru servirea meselor in restaurantul hotelului Draga Maria.

Restaurant:
Micut dar cochet, avand o capacitate de 50 de locuri pe scaune, restaurantul Hotelului Draga Maria propune un sistem de tip bufet, ceea ce inseamna ca aici se vor gasi in permanenta bauturi racoritoare, cafea, minuturi si diverse feluri de mancare preparate la cerere pe baza unui meniu prestabilit. Profesionalismul si amabilitatea cu care isi trateaza oaspetii recomanda restaurantul ca fiind locul ideal unde se poate lua o bine-meritata pauza de la activitatile din timpul zilei, pentru a servi preparatele gatite de personalul hotelului.


Nu se accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.