Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vigo Hotel


Descriere

Construit in secolul trecut si in intregime restructurat in anul 2007, Vigo Hotel este cel mai bun exemplu de arta 'Belle Epoque' din judetul Prahova.

In spatele fatadelor, infrumusetate cu ornamente florale, intalnim mobilier prestigios si oglinzi de epoca, lucrari de arta precum Sala Belle Epoque cu coloane de marmura rosie si candelabre de cristal si nu in ultimul rand o terasa spatioasa.

Vigohotel este locul unde confortul si estetica se intalnesc, un loc plin de personalitate care asigura respect fata de intimitatea clientilor sai.

Restaurantul, cu o capacitate de pana la 80 de locuri, ofera un meniu echilibrat si sanatos deopotriva, reprezentand alegerea perfecta pentru turistii care vor s se bucure de o experienta memorabila.

Hotelul dispune de 24 de camere dintre care:- 5 camere single,
- 17 camere duble,
- un apartament,
- 3 camere junior suite.
Desi camerele sunt construite in stil aBelle Epoquea fiecare are identitatea sa.
Acestea au un decor rafinat si imbina atat elemente moderne, cat si elemente clasice, ce dau spatiului o nota particulara.
Toate sunt dotate cu pat matrimonial si sistem de masaj.
Spatiile de cazare dispun de: minibar, sistem de aer conditionat reglabil, televizor LCD, internet wireless si cablu atat in camera cat si in intreg hotelul, uscator de par, bai cu dus sau cu jacuzzi, precum si o gama completa de cosmetice hoteliere.

Turistii au la dispozitie urmatoarele facilitati:
- restaurant si terasa de vara unde clientii se pot relaxa in zilele toride;
- Lobby Bar: Vigolounge;
- Sala de receptie: Sala Belle Epoque;
- Doua sali de conferinte: Ramona si Elenoir;
- Centrul Spa, compus din piscina, sauna, baie turceasca si maxi-jacuzzi.

Vigohotel este locul unde confortul si estetica se intalnesc, un loc plin de personalitate care asigura respect fata de intimitatea clientilor sai.

Profesionalismul echipei si dotarile de avangarda ale locului se imbina pentru a oferi ospitalitate, o primire prietenoasa si servicii personalizate. Personalul hotelului sta la dispozitia oaspetilor 24 de ore din 24, pentru a raspunde tuturor solicitarilor iar pozitia centrala a locatiei garanteaza accesul rapid la majoritatea obiectivelor si atractiilor orasului Ploiesti.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.