Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Lacul Verde Resort

Descriere

Resortul este format din 2 vile superbe, gandite sa integreze perfect cele mai inalte standarde de confort intr-un decor natural incredibil. Amplasate pe malul lacului, vilele asigura cadrul si atmosfera ideale pentru o sedere relaxanta si o experienta unica. Resortul dispune de: parcare (pentru 5 autocare si aprox 300 de autoturisme) room service, spalatorie si minibar in fiecare camera. Se pot organiza evenimente private sau corporate: Lyra, Leda si Luna sunt cele 3 saloane modulare, care se pot configura in functie de necesitati, putand gazdui evenimente private si corporate intre 100 si 1000 de persoane. Salile sunt amplasate pe malul lacului, intr-un decor de vis, cu vegetatie luxurianta, cu poduri peste apa pe care plutesc familii intregi de lebede albe si negre.
Aleile din complex completeaza decorul perfect pentru cele mai frumoase fotografii si filme.
Fatadele vitrate creeaza cel mai bun fundal pentru o petrecere memorabila si cele mai
spectaculoase instantanee pentru cei care vor sa imortalizeze o zi perfecta.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.