Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasata pe malul Lacului Pangarati-Bicaz, intr-o zona foarte linistita, pensiunea BaladoR reprezinta inceputul turismului de calitate fiind conceputa pentru acea categorie de oameni ale caror nevoi nu se rezuma doar la o simpla cazare, avand toate facilitatile necesare unui sejur perfect atat pentru oameni de afaceri cat si pentru turisti.

Designul interior al pensiunii BaladoR este unul modern de patru stele iar amenajarea camerelor asigura o atmosfera confortabila de liniste si intimitate.

Fie ca doriti sa petreceti o singura noapte sau un sejur de cateva zile, administratorii pensiunii BaladoR s-au gandit la starea dumneavoastra de spirit si la cum va influenteaza fiecare detaliu al serviciilor si al designului interior.
De la calitatea materialelor si pana la atenta selectie a ingredientelor culinare, simturile fiecarui turist reprezinta prioritatea intregului personal al pensiunii BaladoR care s-a gandit la confortul dumneavoastra pregatindu-va servicii personalizate de relaxare.

In imediata apropiere a pensiunii BaladoR, se pot vizita Masivul Ceahlau, Poiana Teiului, Lacul de acumulare Izvorul Muntelui, Barajul Bicaz, Cheile Bicazului, pozitionarea pensiunii BaladoR fiind una strategica pentru vizitarea tuturor obiectivelor turistice din zona, fiind langa locul de intalnire a celor patru drumuri ce leaga Moldova de Transilvania.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.