Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Pensiunea este amplasata pe malul lacului Razim, acces rapid la canalalele si lacurile Deltei ( Lipoveni, Dunavat, Mustaca, Dranov, Holbina, Canalul Sfantu Gheorghe, Marea Neagra ).
CAMERE : Pensiunea dispune de 10 camere duble, dotate la nivel European cu aer conditionat, minibar, baie proprie, tv satelit, balcon cu vedere spre lac
FACILITATI : restaurant, internet wi-fi gratuit, spalatorie si calcatorie, barci de pescuit si de agrement spre inchiriere, scule de pescuit, piscina de 50 m.p, terasa, foisor rustic specific zonei, parcare pazita 20 locuri.
ACCES: pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea - Murighiol pe care sa va fixati ca destinatie localitatea Colina – acces cu autoturismul.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.