Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casandra


Descriere

Pensiunea Cassandra este situata in centrul orasului Tg.Neamt, intr-un mediu inconjurator privilegiat, oferind confort si intimitate. Pensiunea Cassandra este o locatie de vacanta ideala, unde puteti beneficia de aerul curat si drumetii.

Pensiunea Cassandra reprezinta un punct de plecare spre toate manastirile din judetul Neamt, dar si spre alte obiective turistice si zone de o frumusete rara.
Pensiunea Cassandra dispune de 5 camere, dintre care 2 sunt duble si trei sunt triple.Proprietatea este structurata in 3 feluri de camere:
Dubla acest tip de camera dispune de o baie proprie cu dus, in acelasi timp beneficiind de tv cablu. Ca mobilier aveti un dulap, 2 noptiere si doua paturi matrimoniale.
Mare acest tip de camera dispune de o baie proprie cu dus, in acelasi timp beneficiind de tv cablu. Ca mobilier aveti un dulap, 2 noptiere, pat matrimonial si un pat de o singura persoana.
Mica acest tip de camera dispune de o baie proprie cu dus, in acelasi timp beneficiind de tv cablu. Ca mobilier aveti un dulap, 2 noptiere si pat matrimonial.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.