Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amada City Center

Descriere

Fiecare camera include o bucatarie complet utilata, cu masa, un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu si o baie proprie cu dus, articole de toaleta gratuite si un uscator de par. Oaspetii au la dispozitie de asemenea un frigider si plita, precum si o cafetiera si un ibric electric.Acest aparthotel se afla in apropierea restaurantului Mamma Mia (200m distanta sau cu livrare in camera tip catering), care serveste mancaruri din bucataria pizza, locala si internaionala. La cerere, sunt disponibile si preparate vegetariene, fara lactate si vegane.Printre punctele de atractie populare situate in apropiere de AMADA CITY CENTER se numara Metropolitan Cathedral Iasi, Iasi Romanian National Opera si Vasile Alecsandri National Theater. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaional Iasi, situat la 7 km de AMADA CITY CENTER.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.