Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Mercure Medias Binderbubi

Descriere

Situat intr-o zona plina de verdeata si linistita, la 2 km de centrul orasului Medias, hotelul Mercure BinderBubi ofera un restaurant, un bar, o gradina si facilitati de gratar. Pensiunea asigura camere de familie si o terasa la soare. Receptia este deschisa non-stop, iar oaspetii au la dispozitie room-service si un serviciu de bilete. Conexiunea Wi-Fi este gratuita.
Camerele si suitele sunt prevazute cu minibar si TV prin cablu. Aerul conditionat este facilitate standard.
Oaspetii pot inchiria biciclete sau pot juca paintball in imediata apropiere.
Hotelul Mercure BinderBubi Medias poate organiza excursii in centrele istorice ale unor orase medievale precum Medias si Sighisoara sau la bisericile sasesti fortificate din Biertan si Mosna. Hotelul se afla la doar 46 km de Sibiu.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.