Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkyon Apt & Villas

Descriere

Apartamentele Alkyon Apartments & Villas din statiunea Lygia, pe insula Lefkada sunt situate la 90 de metri de mare si 60 de metri de drumul principal ce leaga orasul Lefkada de Nidri.
Localizare / Descriere

Apartamentele Alkyon Apartments & Villas din statiunea Lygia, pe insula Lefkada sunt situate la 90 de metri de mare si 60 de metri de drumul principal ce leaga orasul Lefkada de Nidri.

Categorie

2*

Tip masa

Fara masa

Facilitati hotel

Piscina exterioara, receptie, bar si parcare.

Facilitati camere
Complexul de apartamente poate caza pana la 50 de persoane. Este format din 4 cladiri diferite plus cladirea in care se afla receptia. Cladirile au diferite denumiri: Kyrki, Kalypso, Aiolos si Apolon, nume preluate din mitologia greaca.
Kyrki este o cladire cu 1 etaj (parter + etaj) in care se afla 2 studio-uri si 4 apartamente cu 2 camere.
Kalypso este o cladire cu 1 etaj, in care se afla 4 studio-uri si 4 apartamente cu 2 camere.
Cladirea Aiolos este o vila cu 2 etaje. Vila are la parter living cu bucatarie si 2 canapele extensibile. La etaj se afla dormitoarele, ambele cu grup sanitar propriu. Vila are terasa privata si balcoane si poate caza pana la 6 persoane.
Cladirea Apolon este o vila cu 2 etaje. La parter are living cu bucatarie si canapea. La etaj sunt dormitoarele. Acestea sunt spatioase si au balcoane proprii. Vila are terasa spatioasa.
Toate studio-urile sunt dotate cu chicineta cu frigider, ustensile de gatit, plita electrica, TV, aer conditionat si seif.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.