Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Moderna pensiune La Ponton se afla intr-un cadru natural pitoresc, pe malul Dunarii, la soseaua Orsova - Svinita - Moldova Noua si la 15 km de Orsova, in Parcul Natural ,,Portile de Fier', cea mai mare si complexa rezervatie ambientala si de ocrotire a unor raritati naturale din tara, limitele ei intinzandu-se de-a lungul intregului defileu al Dunarii dintre Moldova Noua si Gura Vaii.

Info: Peisajul este dominat de culmile domoale de peste Dunare, de farmecul iesirii fluviului din Cazanele Mici, iar mai departe, spre apus, de semetia varfurilor Ciucarul Mare (318 m) si Ciucarul Mic (313 m), de pe malul stang al apei si Veliki Strak (768 m) si Mali Strbak (626 m). Expunerea pensiunii la soare de-a lungul intregii zile si peisajul ce o inconjoara este doar unul dintre argumentele la un sejur ori chiar numai un scurt popas in aceasta pensiune.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.