Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. LOTUS Boutique

Descriere

Situata in Deva, la 18 km de Castelul Corvin, Lotus Boutique ofera cazare cu un bar, terasa, gradina si parcare privata gratuita. Aceasta proprietate de 4 stele pune la dispozitie facilitti pentru gratar. Oaspetii au la dispozitie o receptie deschisa nonstop, WiFi gratuit in intreaga proprietate si o camera de bagaje. Camerele sunt prevzute cu birou. Toate unitatile de la Lotus Boutique au TV cu ecran plat, aer conditionat si baie privata cu articole de toaleta gratuite, iar unele sunt prevzute si cu balcon. In fiecare camera se asigura lenjerie de pat si prosoape.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.