Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rio Divino - Murighiol


Descriere

Pensiunea Rio Divino a fost construita in anul 2014, fiind amplasata intr-o zona linistita, departe de aglomeratia orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol, si dispune de 33 locuri de cazare. Pensiunea aRio Divinoa va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile sale. Un avantaj in plus este ca accesul la pensiune se face cu autoturismul pana in parcarea proprie.

Pensiunea dispune de:1 apartament (pat matrimonial, canapea extensibila, jacuzzi), 7 matrimoniale simple, 6 camere twin, 1 camere tripla, sala de conferinta, restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara cu 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol, piscina cu o suprafata de 150 mp, piscina pentru copii, locuri special amenajate pentru pescuit sportive, ambarcatiuni de agreement.

Cazare:
Pensiunea Rio Divino ofera cazare in:
  • 7 camere duble matrimoniale
  • 6 camere duble twin
  • 1 camere triple (paturi separate)
  • un apartament de 4 locuri (pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, vedere lac Murighiol)
Toate camerele beneficiaza de mobilier modern, grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, TV Plasma, TV satelit, acoperire WiFi.


Restaurant: Pensiunea aRio Divinoa este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara, 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol. Meniul restaurantului este specific zonei dar se prepara si mancaruri la alegere pentru toate gusturile.

Facilitati:
Printre facilitatile si serviciile asigurate de pensiunea Rio Divino mentionam:
  • piscina exterioara cu o suprafata de 150 mp., piscina pentru copii; sezlong la piscina
  • sala de conferinta dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, sistem de sonorizare, wireless, aer conditionat. Spatiul se pliaza perfect diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte, lansari de produse, traininguri si diferite reuniuni.
  • parcare
  • locuri special amenajate pentru pescuit sportiv
  • ambarcatiuni de agrement, excursii in Delta Dunarii, Tulcea, Murighiol cu 3 salupe rapide si 6 barci cu motor; plecari cu barcile in diferite zone: spre Sfantu Gheorghe, Uzlina, Caraorman, Crisan s.a.


Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie