Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gulliver Delta Resort -Murighiol


Descriere

Localizare:
Pe malul apei, la marginea localittii Murighiol, intr-un cadru natural de exceptie, se afl GULLIVER DELTA RESORT 4*. Complexul este nou (partial dat an folosint in 2016 sub denumirea de PENSIUNEA LA LIPOVEANU, partial in 2018) si are elemente arhitecturale inspirate din vechile conace lipovenesti. Oaspetii se pot bucura aici de servicii turistice inspirate din traditiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechilor comunitti de pescari staroveri, stabiliti la gurile Dunrii in urma pribegiei de pe vremea lui Petru cel Mare.
Murighiol este o localitate pitoreasc tipic doborgean, situat intre trmul estic al lacului Razelm si bratul Sfantu Gheorghe. Punct de plecare in descoperirea adevratelor monumente ale naturii, Murighiol este mrginit de un pienjenis de canale si lacuri mozaicate ce iti dezvluie peisaje unice.
Relaxare:
Pentru zilele in care ne incrcm bateriile putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscin, rsftul cu ceai la samovar, pescuit de pe ponton sau tolnit in hamace in grdina luxuriant. Copiii au la dispozitie un loc de joac dotat cu balansoare, tobogane si leagne, iar toti membri familiei se pot bucura de activitti recreative precum: tenis de mas, badminton, fotbal de mas, fotbal an iarb, darts, sah sau table.
Cazare si Facilitati:
Intins pe o suprafat generoas cu vederi spectaculoase asupra lacului Murighiol, Complexul Gulliver Delta Resort 4* dispune de 12 camere matrimoniale decorate an stil rustic-lipovenesc, fiecare este dotat cu aer conditionat, invertor, tv-led, mini-bar, acces internet wi-fi. Camerele au grup sanitar propriu ce dispun de articole de toalet gratuite si usctoare de pr.

In cadrul complexului mai sunt 8 casute spatioase (24 mp fiecare), de 4*, invelite cu stuf si situate de-o parte si de alta a piscinei. Casutele au intrare separate, asigura un grad ridicat de intimitate si permit, in acelasi timp, accesul rapid la piscina situata la doar cativa metri. Sunt ideale pentru cuplurile care vor sa leneveasca ori pentru familiile cu copii, usor de supravegheat direct din camera, atunci cand se balacesc la piscina. Toate structurile de cazare dispun de aer conditionat, minibar, plasma, feon, plase impotriva insectelor etc.
Gulliver Delta Resort 4* este excelent amplasat pentru a ne bucura aici de unele dintre cele mai interesante privelisti. Locatia este ideal atat pentru familii cu copii dornice de aventuri pe meleaguri lipovenesti, dar si pentru seniorii in cutare de relaxare ce beneficiaz aici de reduceri la vacantele de 4 zile si 5 zile.

Facilitati copii:
-
infantii au gratuitate fara loc in autocar


-
copiii 2-5.99 ani platesc biletul de autocar 40
lei, peste 6 ani platesc pret intreg


-
1 copil 2 -5.99 ani, achita 150 lei/in camera
dubla ( fara pat suplimentar)


-
1 copil 2 a 5.99 ani cazat in camer dubl cu
pat suplimentar a reducere 65% din tariful de adult


-
1 copil 6-13.99 ani cazat in camer dubl cu pat
suplimentar, reducere 30% din tariful de adult


-
al 2-lea copil 2-5.99 ani, AZn camera dubla cu al
2lea pat suplimentar reducere 80% din tariful de adult


-
al doilea copil 6-13.99 ani cazat in camer
dubl cu al doilea pat suplimentar a reducere 70% din tariful de adult


-
al 3-lea adult in pat suplimentar in camer
dubl are reducere 30%


-
camera single a cost camera DBL - 30%.


Servicii:

-
- Mas in regim All inclusive tip bufet, . Mesele contin, prin rotatie,
preparate traditionale, la
fiecare masa fiind prezente atat preparate din peste cat si din carne precum
pui, vita sau porc. Din meniu nu vor
lipsi icrele, storceagul, borsul de peste, saramura, plachia pestele la gratar
etc. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complexul nostru turistic!

- Pachetul de buturi All inclusive cuprinde: bere, sucuri, ap plat, vin alb, vin rosu, cafea, ceai

- Surpriza de Bun Venit! (intampinare cu icre si vodca la intrare);

- Acces gratuit la piscina

- Foc de tabr presrat cu povesti


- Biliard

- Acces gratuit la locul de
joac pentru copii;

- Posibilitatea de a practica
urmtoarele activitti: badminton, tenis de masa, fotbal in iarb, sah, table,
darts, carti de joc, rummy, volei etc.

Posibilitti de explorare a imprejurimilor
Cand vrem s savurm farmecul Deltei Dunrii avem la dispozitie o flot proprie de salupe rapide, acoperite sau descoperite, care ne poart ctre cele mai tainice secrete ale acestui paradis inclus an patrimoniul UNESCO. Din program nu lipsesc indrgitele excursii la Sulina, Letea ori Sfantu Gheorghe sau interesanta Peterecere Lipoveneasc intretinut de unul dintre ansamblurile locale de dansatori lipoveni, de la care nu lipsesc shut-urile de votc, ceaiul la samovar si piroskile.
Pasionatilor de istorie le sunt puse la dispozitie microbuze ctre Cetatea Istria, Cetatea Enisala sau Martirion de la Niculitel, monument unic, singurul loc din lume unde au fost descoperite moastele a sase martiri crestini. Turistii cu inclinatii cultural-religioase pot vizita Mnstirea Celic Dere, Mnstirea Cocos si Mnstirea Saon.

Excursii1. Amurg in rezervatie 2 ore Facem o plimbare cu barca, inconjurati de atmosfera romantica ce invaluie intregul tinut al Deltei in preajma asfintitul, pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat splendidul spectacol de lumina si culoare.Traseul de baza este: Canalul Uzlina a Lacul Uzlina a Lacul Pojarnia a Lacul Chiril a Canalul Uzlina. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
2. Descopera Delta 2 ore Ne plimbam relaxati pe traseul Canalul Uzlina a Lacul Isaccel a Lacul Durnoliapca - Lacul Isac - Canalul Uzlina. Prilej ideal de a savura pe inDELET E flora si fauna unice in lume ale acestui colt de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
3. Locuri Sfinte si Istorie Crestina in Dobrogea 4 ore Martirionul de la Niculitel si Manastirea Cocos (locul unicat in istoria crestinatatii, singurul din lume in care s-au descoperit mormintele atator martiri cunoscuti si unde se afla moastele celor 4 martiri crestini: (Zotic, Camasie, Filip si Atal), Manastirea Saon (unde se afla o parte din moastele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie Mitropolitul) si Manastirea Celic Dere (unde se afla Icoana care se curata singura)
4. Misterele Padurii Letea 4-5 ore Excursia se realizeaza cu barci moderne din flota
proprie pe urmatorul traseu: Murighiol -Uzlina- Lac Isac -Lac Isac 2 - Canal Litcov - Canalul Lung - Crisan - Brat Sulina - Canal Magearu - Padurea Letea. Profitam de ocazie pentru a descoperi comunitatea izolata de lipoveni autentici de la Letea, padurile de nisip cu stejari unici in Europa si, daca avem noroc, faimoasele herghelii de cai salbatici.
Transferul la padurea Letea nu este inclus in pret (25 lei/persoana a se achita la fata locului.
Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie