Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. UNIVERS T

Descriere

Hotelul UNIVERS T cu cele 51 de camere si 6 apartamente, toate perfect confortabile, indeamna la relaxare si se bucura de o priveliste extraordinara asupra imprejurimilor si a lacului Gheorgheni, aflat chiar langa hotel. Pretul cazarii include: mic dejun, acces la centrul de fitness si la sauna.
Amplasarea privilegiata a hotelului intr-o zona cu multiple centre de interes, dar si o zona verde renumita din Cluj-Napoca, ne recomanda atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru vizite de placere.

Toate camerele Univers T sunt echipate cu minibar, TV cu ecran plat, internet wi-fi gratuit, aer conditionat, iar baile dispun de uscator de par, articole de toaleta gratuite si cele mai moi si placute prospoape. Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 si se elibereaza pana la ora 12:00.

Hotelul accepta si anumale de companie, de talie mica - contra cost.




Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.