Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Timis


Descriere

Casa Timis, este construita de un discipol al arhitectului Ion Mincu. Constructia impresionanta este un reprezentativ exemplu al curentului neoromanesc. Istoria locului te asteapta la doar 80 de km de Bucuresti pentru a-i descoperi gloria si nobletea.
Stilul si personalitatea Conacului reflecta subtil o lume a rasfatului, imbinand modernul cu traditionalul. Astfel, sederea ta la conac e o adevarata calatorie in timp, in lumea farmecului boieresc de altadata.

Casa Timis a fost creata pentru a aduce un colt de natura mai aproape de tine. Fiecare experienta este o sarbatoare in acest labirint senzorial suspendat in timp. Intr-un decor elegant cu o poveste frumoasa, Conacul Casa Timis expune perfect simbioza dintre om si natura.

Casa Timis este situata in apropierea Drumului Vinului din Prahova, un vechi traseu al vinului folosit de negustorii romani. Pe langa privelisti care iti taie rasuflarea, manastiri medievale si conace boieresti te indeamna la popas si relaxare. Drumul este strajuit de povarnisurile dealurilor pe care se intind la soare hectare de vita de vie.
Totodata, zona intruneste aceleasi conditii geografice si climaterice ca regiunile Bordeaux si Toscana. Aici, strugurii au parte de mangaierea soarelui, in medie, cu 14 zile in plus pe an fata de alte zone. Boabele au astfel la dispozitie mai mult timp pentru a se rumeni si aroma.
Podgoria care alimenteaza crama are 5 hectare, iar pe intinsul ei se cultiva soiurile Sauvignon Blanc si Merlot.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.