Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Apropierea de municipiul Calarasi cat si de granita cu orasul Silistra (Bulgaria) duc la o destinatie potrivita, atat pentru turistii individuali, cat si pentru grupuri care prefera work-shopurile intr-o ambianta placuta si destinsa. Intr-un loc ferit de agitatia orasului, racorit la umbra unei vegetatii generoase, poti beneficia de servicii complete, de lux, intr-o oaza de liniste si frumusete: Complex Albatros Podul 4.
Pentru oamenii activi, activitatile sportive nu pot lipsi. Ca urmare, Complexul Albatros Podul 4 ofera tuturor celor interesati posibilitati de practicare a tenisului de camp si a tenisului de masa, putandu-va distra in compania membrilor familiei sau a prietenilor. Totodata, Complexul Albatros Podul4 pune la dispozitia doritorilor echipamentul necesar practicarii acestor sporturi.
Sezonul estival ofera si posibilitatea petrecerii pe plaja amenajata existenta la Complexul Albatros Podul 4 unde, intr-o ambianta distinsa, va puteţi bronza si scalda un apele Borcei, avand la dispozitie bar, sezlonguri, gratar, terasa.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.