Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Parc*** beneficiaza de o pozitionare privilegiata, intr-o zona inconjurata de verdeata, in nordul orasului Buzias, oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor, celor sositi pentru tratament sau relaxare, cat si persoanelor dornice sa viziteze si sa cunoasca locurile.
Hotelul Parc*** pune la dispozitie 140 de camere. Din care, 136 de camere - model twin 109 si 27 cu pat matrimonial si 4 apartamente.

Camerele dispun de acces pe baza de card magnetic si baie cu cada.

Hotelul dispune de parcare pazita pe durata noptii in limita locurilor disponibile.

Clientii vor descoperi in Complexul Hotelier Parc*** un partener de incredere in organizarea diverselor evenimente, descoperind un complex cu infrastructura necesara pentru organizarea acestora. Infrastructura presupune sala de conferinte complet dotata si echipata, acces internet wireless, capacitate 80 de locuri.

Restaurantul va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului, cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra. In sensul acesta lucreaza o echipa de profesionisti sub deviza, 'respect pentru clientii nostri'.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.