Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Stil este amplasat la intrarea celui mai elegant cartier rezidental din Bucuresti, cu vile, parcuri, restaurante, terase si terenuri de sport.
Avantajele locatiei sunt accesul direct la principalele sedii administrative si atractiile culturale interesante, precum si spre aeroport si gar.

Cu toate c este un hotel de 4 stele, aproape toate serviciile sunt mult imbunttite, in special serviciile IT si de comunicare. Investitia si echipamentul au fost fcute in functie de ultimele tehnologii si standardul international.

In acest fel, intentia hotelului Stil este de a satisface cererile celor care cltoresc in interes de afaceri sau de placere.

Zona in care este situat, Cartierul Francez, este o zona curata, linistita, in Nordul Capitalei. Printre facilitatile hotelului se numara si o sala de fitness, un restaurant, breakfast, sala de masaj si sala de fizioterapie.
Hotel Stil este un hotel linistit si elegant, special pentru persoane care au nevoie de servicii medicale, vizite regulate la spital, sau cauta un loc in care sa se relaxeze.

La numai 2 minute de Best Western Stil Hotel se afla cel mai mare parc din Bucuresti, Parcul Herastrau, locul ideal pentru antrenamente sau plimbari in natura. La 5 minute distanta de Best Western Stil Hotel se afla o baza sportiva cu terenuri de tenis.

Hotelul dispune de wi fi gratuit, restaurant, sali de conferinta, parcarea privata la o locatie in apropiere (este necesara rezervare), contracost.

Camerele sunt dotate cu bai private cu cabina de dus, TV cu ecran plat, aer conditionat, seif, telefon, articole de toaleta gratuite.

Sala de fitness echipata modern pentru toate tipurile de exercitii. Sala dispune de aparate moderne printre care si benzi de alergat, bicicleta, stepper, aparate cu greutati etc.
Sala de fitness Hotelstil dispune de spatiu pentru toate tipurile de antrenamente:- Antrenament aerobic;
- Antrenament de intarire a musculaturii;
- Fitness pentru echilibru;
- Stretching;
- Yoga.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.