Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Premont Bran Guesthouse

Descriere

Vila Premont Bran Guesthouse ofera 7 spatii de cazare (6 camere matrimoniale si 1 apartament - toate cu baie proprie), 1 salon cu suprafata generoasa si un living cu bucatarie. La exterior are un foisor cu incalzire (cu bucatarie si masa pentru 12 persoane), o zona de gratar si terase exterioare. Suplimentar, biliard, tenis de masa, fotbal de masa.Vila detine
-6 camere matrimoniale cu bai proprii
-1 ap cu o camera matrimoniala cu baie si o chicinet in care este un pat single
-1 salon 67mp masa festiv cu Bucatarie dotata si zona bar
-1 living 45 mp cu Bucatarie dotata si masa 6 persoane
-1 foisor inchis cu inclzire Bucatarie dotata si baie si masa 12-14 pers
-Zona ext gratar si ceaon
-Terase exterioare

La sosire se achita o garantie in valoare de 100 lei/persoana. Garantia se returneaza la plecare sau in maxim 7 zile daca exista pagube si dupa constatarea valorii acestora.





Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.